Viata – Cu timpul…

Posted: mai 22, 2011 in Implicatiile socializarii

Sa luam aminte si de la altii:  „Viaţa nu e o cursă, ci o călătorie care trebuie savurată pas cu pas. Nu vă subestimaţi valoarea comparându-vă zilnic cu alţii. Suntem diferiţi şi fiecare suntem speciali în feluri diferite ..

Încearcaţi să nu ignoraţi lucrurile dragi sufletului. Ţineţi de ele ca şi cum ar fi însăşi viaţa voastră, pentru că fără ele viaţa ar fi lipsită de sens. Nu lăsaţi viaţa să vi se scurgă printre degete trăind fie în trecut fie pentru viitor. Doar trăind câte o zi odată vom putea trăi toate zilele vieţii tale!

Nu aruncaţi vorbe la mânie, cu timpul învăţăm că vorbele spuse intr-un moment de mânie pot continua tot restul vieţii să facă rău celui rănit.Cu timpul învăţăm şi că scuza e un lucru ce-l poate face oricine, dar că a ierta, asta doar sufletele cu adevărat mari pot sa o facă. Cu timpul întelegem că dacă am rănit grav un prieten e foarte posibil ca prietenia să nu mai fie niciodată la aceeaşi intensitate.

Cu timpul învăţăm că încercând să iertăm sau să cerem iertare, să spunem că iubim , să spunem că ne e dor,să spunem că avem nevoie,să spunem că vrem să fim prieten …dinaintea unui mormânt , nu mai are nici un sens. Toate astea din păcate, se învaţă doar în timp, cu timpul …”
(Original post  here.)

Reclame
Comentarii
  1. addicted spune:

    Ma indoiesc ca vor fi multi ce vor lua aminte dar nu strica sa tot repeti ..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s