Povestea dureroasa a unui – alt fel de – elefantel.

Posted: mai 26, 2011 in Durere si Adevar

Citind recent un ultim post de pe un blog ce-l urmaresc de ceva vreme si care m-a marcat profund am decis sa va spun povestea trista a unui alt fel de „elefantel” ,diferit de cel cunoscut, insa cu o  soarta  la fel de trista

„Au fost odata , candva si undeva un tata si un fiu. Si tatal era sever. Iar fiul rebel. Si au trait in armonie pana intr-o buna zi cand tatal a uitat de fiul sau. Si l-a distrus pe dinauntru „oferindu-i” pe dinafara. Iar fiul, „bestia” (insa cu suflet inocent), asa cum il vedea acel tata primise de la Dumnezeu un dar nestemat. O primise pe EA, pe cea care avea sa-i schimbe intreaga existenta. Cea care l-a facut din nou sa creada (chiar daca chip de doar cateva luni, insa ce au insemnat o vesnicie).  Atunci…venise ZIUA.

Frumoasa si „Bestia”

Desi EL credea ca totul e posibil, ca orice e sa fie facut  se poate si desface, venise ZIUA in care EA aparu in viata LUI si ii schimbase intreaga existenta. IN BINE. IN FOARTE BINE.  Pacat ca doar la …Inceputuri.

„Ciudatetii”, similitudini si diferente.

Trecuse  ZIUA, venise VREMEA.  Si EL se indragosti de EA.  Si incerca sa inteleaga: EA, simte oare ceva pentru EL ? Sau se va zbate iar in marea de incertitudini, asa cum a facut-o , poate, de prea multe ori in viata lui,  sa poarte „crucea” mereu si mereu, iar si iar, a unor eterne iubiri neimpartasite. ???

Timpul si ranile.

Deodata, bursc, venise TUNETUL.

Era de fapt efectul TOTAL, devastator, al fulgerulului Dragostei LUI pentru EA. Si el surzi, innebuni. Placere ori Durere ? Doar TIMPUL va decide.  Sau EA !

Caci  EA, acum,  a ales. A ales…ALTCEVA.  A ales SINGURATATEA.

Iar EL ramase doar cu…VISELE, simtind ca nimic, niciodata, nu va mai putea inlocui acea „funie” cu care dresorul il leagase de picior pe acel „elefantel” inca de cand s-a nascut, pentru a-l tine in captivitate intru eternitate.

Si, poate, va alege si EL, la fel ca EA,…acel ALTCEVA, in cele din urma.

Ori, cine stie…

„Daca unul dintre voi are o suta de oi si pierde una, îsi va lasa cele nouazeci si noua de oi pe câmp pentru a se duce dupa aceea care s-a pierdut, si nu se va întoarce pâna ce n-o va gasi?”
(Luca,  15,4)

UN ADEVAR ABSOLUT…

„Iubirea este singurul lucru care activează inteligenţa şi creativitatea

(El Zahir – Paulo Coelho)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s