Salutare Natiune Romana Libera !

Posted: octombrie 28, 2016 in MILITARY CYBER SECURITY

Buna ziua frati romani liberi !

Iata ca dupa patru luni si cateva zile dup ce am aterizat a doua oara in ultimele 12 luni, la propria mea dorinta in ziua Brexit-ului aici pe pamant britanic, in , poate , cea mai cosmopolita si scumpa de asemeni, capitala europeana, ma aflu acum in posibilitatea si postura de a va dezvalui ADEVARATUL PROIECT “ROPEUS “ !

In linii mari este vorba doar de respectarea UNOR ORINE MILITARE DIRECTE, fapt ca m-a adus aici in postura de SUPRAVIETUITOR, in probabil, cea mai grea incercare din viata mea la cei 47 de ani ai mei, si anume cea de a reusi sa raman in viata timp de 125 de zile si nopti fara nici un ban in buzunar, fara un loc de munca ( am muncit 2 zile la “Marplin Apartments”, in Stratford – dar nu am solicitat salariu pt perioada lucrata adica vreo £ 100.00, dupa deducerea taxelor catre Statul Britanic), totul pentru a ABSOLVI CU MEDIA A+ (adica un mare 10 romanesc) CICLUL DE INSTRUCTIE impus de sefii mei !!!

In rest, nu mai sunt abilitat a va furniza alte informatii, din motive devenite acum evidente.

Va multumesc tuturor celor ce m-ati sustinut in “lupta mea fratricida” ce a durat peste 5 ani de zile, cu stimabilul meu frate biologic, Dl.Diplomat Inginer EDUARD LIVIU PUNGARU – Inspector Sef Filiala Iasi al Agentiei romane Pentru Conservarea Energiei (ARCE) autor al unei inventii brevetate la Oficiul de Stat pentru inventii si marci , OSIM Bucuresti (cutit de freza cu ascutire continua folosind ca si materie de baza otelul carbon OLC45), si fost membru al Clubului de Inventica a Facultatii de Mecanica din cadrul Universitatii Tehnice “Ghe. Asachi” din Iasi aflat sub indrumarea regretatului Prof. Univ. Dr. Vitalie Belousov si a Decanului Facultatii de la acea vreme, eminentul Prof.Univ. Dr. Mihai Gafiteanu !

In realitate EU UNUL NU AM NIMIC PERSONAL CU FRATELE MEU DRAG, EDI !!!

Deoarece m-am circumscris intotdeuna principiului ostasesc conform caruia “SCOPUL UNEI MISIUNI MILITARE DE TIP ID, VA SCUZA INTOTDEUNA MIJLOACELE FOLOSITE IN ATINGEREA OBIECTIVUI ACESTEIA !!! “ (recomandare “prinsa din internet, cu un banal python de linux prin portul xxxx” in timpul unui stagiu de pregatie undeva prin Romania, unde, respectiv, “parca”, era prezenta si o anume personalitate a lumii militare romanesti de la acea vremea si anume Dl. General de Brigada Francisc Radici – Sef al Direcției Contrainformații și Securitate Militară (2006-2007) DCiSM și director general al Direcției Generale de Informații a Apărării (2007-2009). DGIA.

Si sper sa ma ierte Edi, insa peste minim vre-o mie de ani, calculati de-acum incolo – pentru toata bataia mea de joc la proliferata in mediul online la adresa familiei sale – in realitate – exceptional de unite si fericite, a Domniei Sale personal, a tatalui meu si , banuiesc, a vreo inca jumate din polulatia planetei Pamant 😉

Totodata va anunt cu mare bucurie ca, in colaborare cu producatorii si cameramanii postului de televiziune britanic TVONE (live on Sky Channel No.489) – voi demara prezentarea unui serial de televiziune document, despre TEHNICI DE SUPRAVIETUIRE IN JUNGLA UMANA !!!

Data stabilita de lansare a fost special aleasa Ziua Nationala a Romaniei !!!

Va fi dupa formatul déjà celebru a seriei TV “SURVIVOR” de la Discovery Channel.

Variana “bipolaru’ lu’ Edi” , evident J

Pana atunci speram, ca eu si echipa mea de profesionisti, sa reusim a semna contractile de redifuzare si cu posturile comerciale romanesti, cu respectarea intocmai a drepturilor mele de propietate intelectuala prin intermediul companiei mele de entertainment, in speta Pro TV (La Maruta) si Antena 1(Acces Direct).

Va promit un documentar impresionant, cu iubiri destramate, teluri atinse sau ucise inca din fasa, pritenii transfrontaliere, amalgam de religii care mai de care mai demne de a te converti intr-a lor, arme, crime, droguri si sex. Prea mult sex, poate…

Va doresc tuturor sa aveti UN WEEKEND DE POVESTE !!!

Si nu uitati :

“NOI SUNTEM DIASPORA CE VA REDA IN CURAND ROMANIA, ROMANILOR LIBERI SI PATRIOTI !!!”

Asa sa ne ajute Dumnezeu.

Cu stima,

EUSEBIU PUNGARU – un simplu roman patriot liber !!!


Bibliografie selectiva :

http://www.dc3.mil/cyber-training/

https://www.gchq.gov.uk/

https://uk.linkedin.com/in/ropeus

http://www.mediafax.ro/revista-presei/hackerii-armatei-2345805

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Actualitate/82001/Hackerii-Armatei.html

http://www.ziare.com/internet-si-tehnologie/hacker/hackerii-de-la-anonymous-vor-sa-adune-o-armata-de-internauti-care-sa-rada-de-statul-islamic-ce-poti-sa-faci-1397785

https://rstforums.com/forum/

http://profesionalesespana.com/foro/

http://thehackernews.com/

https://wikileaks.org/

VA CONTINUA…

 

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s